Energie- en bouwadvies voor woningen

Wie slim bouwt of woont, gaat de uitdaging aan om de huiselijke energiestroom in toom te houden. Dit betekent minder betalen en het milieu sparen. Kleine investeringen kunnen jarenlang profijt geven. Daarnaast zijn een gezond binnenklimaat en milieuvriendelijke materialen essentiële vereisten voor de woning van de toekomst.

Een succesvolle aanpak vraagt een klare kijk op verwarming, verlichting, isolatie, ventilatie, natuurlijke bouwstoffen enz... Voor velen is dit onbekend terrein en is BAS een goede hulp.

Bij verbouwing of nieuwbouw is advies inwinnen een goede start. Onze medewerkers kunnen veel belangrijke info geven over ligging, oriëntatie, binnenklimaat enz... nog voor je bouwplan vaste vorm krijgt. Vraag ook ons advies voor een bestaande woning. Aan de hand van je energiefactuur en na een rondgang in je woning krijg je tips voor kleine ingrepen en toelichting bij grotere investeringen voor meer comfort met minder energie.

Een advies van BAS is voor iedereen betaalbaar dankzij de tussenkomst van de Provincie West-Vlaanderen.

 

Hoe verloopt een advies?

1. Schrijf je digitaal in

2. BAS contacteert je om een afspraak vast te leggen

3. Plaatsbezoek of afspraak op ons kantoor

4. Je krijgt een uitgebreid en gedocumenteerd verslag met advies op maat. Bekijk hier een voorbeeld verslag.

Heb je nadien nog een korte vraag? Raadpleeg het adviesloket. Of heb je interesse in een infrarood scan? Vraag hier je offerte.

 

Kostprijs

Een advies aan huis kost €50 en €25 op ons kantoor. Dit gunsttarief is mogelijk door tussenkomst van de Provincie West-Vlaanderen.

Een aantal gemeenten geven nog een bijkomende korting. Kijk hier hoeveel korting je krijgt in jouw gemeente. Het gaat hierbij over de gemeente waar de bouwwerf of de woning is gelegen.

 

 

 

About the Author

Etiam malesuada velit bibeum donec sit amet orci augue sed tristique amet risus. Mollis malesuada. Quis quis nulla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.