BAS

BAS is een kenniscentrum met expertise in toekomstgericht en energiezuinig bouwen, of anders gezegd slim bouwen. Onze medewerkers geven onafhankelijk advies aan gezinnen, non-profit en overheden in heel West-Vlaanderen. Daarnaast is BAS ook actief in lokale en internationale initiatieven ter promotie van natuurlijke bouwmaterialen en gezond wonen.

1
Drijfveer

De vereniging heeft tot doel 'de opwek- king en het gebruik van hernieuwbare energie, en de bescherming van het milieu te promoten en te ondersteunen'. Deze missie werd vzw Bas bij oprichting op het lijf geschreven.

Lees meer

2
Geschiedenis

Bas vzw werd opgericht in 2002 onder de naam ZonneWinDT vzw door initiatiefnemers Douwe Mol, Wim Maris en Niko Deprez. Vanaf 2007 werd het aanbod van Bas uitgebreid met advies rond duurzaam bouwen.

Lees meer

3
Slim bouwen?

Slim bouwen en wonen levert levenslang comfort. Goede isolatie en efficiënt energiegebruik zorgen voor een comfortabel binnenklimaat bij een lage energiefactuur. Meer comfort met minder energie.

Lees meer

4
Curriculum

BAS heeft in de loop der jaren een mooi curriculum opgebouwd. Met een grote verscheidenheid van projecten en adviezen heeft BAS kennis en ervaring in huis.

Lees meer

Waarom kiezen voor BAS?

Klop aan bij BAS en open de deur naar 10 jaar expertise in slim bouwen, verbouwen en energiegebruik.

  • Ons advies is neutraal en ongebonden,
  • toegankelijk voor iedereen,
  • up-to-date en toekomstgericht,
  • op uw maat.
  • BAS is de uitgelezen kennispartner voor al wie slim bouwt of verbouwt en meer comfort wil met minder energie.